fbpx

Septembermarkt Harmelen OUD

Zet zaterdag 2 september 2023 alvast in de agenda!

De Septembermarkt gaat door!

De Septembermarkt Harmelen, een bekend evenement waar menig Harmelenaar jaarlijks naar uitkijkt. Na de zomervakantie, op de eerste zaterdag van september, komen de inwoners van Harmelen bij elkaar in het gezellige dorpscentrum om bij te kletsen en te genieten van al het leuks dat de markt en het podium te bieden hebben. Elkaar weer ontmoeten, samen een borrel drinken en een mooie afsluiting van de zomer beleven.

Begin april brachten Tom Berkhof (Dorpskrant) en Rob Vermeer (Ambassadeur) dorpsgenoten bij elkaar met als hoofdvraag: ‘’Hoe zorgen wij ervoor dat de Septembermarkt weer doorgaat dit jaar?!’’. Zo werd de Stichting Harmelen Ontmoet opgericht.

Op 1 juni 2023 heeft mr. Nadir Trabelsi van Notariskantoor van Solkema de akte voorgelezen en heeft het nieuwe bestuur de handtekening gezet. Op het moment van oprichting mag notaris Trabelsi zich de eerste officiële sponsor noemen van de nieuwe stichting.

v.l.n.r.: Jos Kraan, Fleur Twikkeler, Jason Bouman, Ton van Vliet en Rowan van Vliet

 

De belangrijkste mensen van de nieuwe Stichting Harmelen Ontmoet zijn uiteraard de leden en de vrijwilligers. Deze groep enthousiastelingen is al druk bezig met de voorbereidingen. Er wordt met veel plezier gewerkt in verschillende commissies. Samen zullen ze alles op alles zetten om de Septembermarkt vorm te geven. Met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat de Septembermarkt dit jaar doorgaat!

De gehele dag wordt in een nieuw jasje gestoken, maar uiteraard is er weer een warenmarkt en een groot feest op het Joke Vermeerplein. Er is een waanzinnig podiumprogramma dat dit jaar tot maar liefst 21:00 uur zal duren. De lokale ondernemers en verenigingen zullen van de partij zijn om invulling te geven aan dit geweldige evenement.

Hoe de dag er exact uit komt te zien? In augustus ontvangt iedereen het volledige programma in een speciale editie van de Dorpskrant Harmelen. Ook zal dit straks terug te vinden zijn op de sociale kanalen.

Dit mooie evenement wordt met name gedragen door de lokale ondernemers, die een groot gedeelte van de kosten voor hun rekening nemen door middel van sponsoring. We mogen trots zijn op al deze mooie bedrijven die de Septembermarkt mede mogelijk maken.

Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan de organisatie van de markt??

Meer informatie:

  • over sponsoring krijg je via sponsor@septembermarkt.nl
  • wil je een kraam huren, dat kan! Vul dan het formulier in op de website van onze professionele partner die de marktinvulling verzorgd Dynamic Promotions
  • wil je ons helpen als vrijwilliger, via info@septembermarkt.nl (uiteraard kies je zelf wat je wilt doen!)
  • heb je een financiële vraag? dan mailen naar penningmeester@septembermarkt.nl
  • alle overige vragen mogen naar info@septembermarkt.nl
Copyright 2018 Eventr. All rights reserved