fbpx

Podiumprogramma

10.00 – 11.15 uur
Dolle pret met Bart Juwett

Bart JuwettAl ruim 30 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!! Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!

Buikspreken, Goochelen en ballonnen
Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN. Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten… Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show verandert Bart Juwett supersnel in een circusclown en is er een weergaloze ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!


11.15 – 11.45 uur, 13.00 – 13.30 uur en 15.00 – 15.30 uur
Modeshow Vallen & Mr. Vallen

logo vallen mr. vallenWat zijn de nieuwste modetrends? Ontdek het tijdens de modeshow van Vallen en MR. Vallen! Het podium op het Joke Vermeer plein wordt omgetoverd tot een catwalk waar modellen de nieuwste collecties tonen. Laat je inspireren door de mooie kleuren, stoffen en bijzondere combinaties. De modeshow vindt op een aantal verschillende tijdstippen plaats.

 

 


11.45 – 12.15 uur, 13.30 – 14.00 uur en 15.30 – 16.00 uur
Saskia’s Dansschool

logo saskia's dansschool

De optredens van Saskia’s Dansschool zijn ieder jaar een groot succes. Ook dit jaar verzorgt de wereldwijd bekende dansschool diverse optredens op het podium. De dansers en danseressen hebben maandenlang hard getraind en zetten een onvergetelijke show neer waarin een mix van dansstijlen en unieke choreografieën aan bod komen.

Kom kijken en dance, jump, sweat & enjoy!

 

 


12.15 – 13.00 uur en 14.00 – 15.00 uur
Coverband Witness

coverband WitnessLekker meezingen met bekende nummers uit de Top2000!

Coverband Witness verzorgt een spetterend optreden met nummers uit de jaren ‘60 tot nu. Dat zijn voornamelijk pop- en rockcovers van onder andere The Beatles, Melissa Etheridge, The Eagles en Queen.
De bandleden van Witness zijn ervaren muzikanten uit de omgeving van Utrecht. Met een zangeres, twee gitaristen, een toetsenist, basgitarist en een drummer spelen ze een uiteenlopend repertoire waarbij je niet stil kan blijven staan.

Bekijk het complete repertoire, verslagen van optredens, beluister opnames of neem contact op via de website: www.band-witness.nl

 


16.00 – 17.00 uur en 19.00 – 20.00 uur
The Club Showband

De leden van Showband ‘The Club’ hebben hun sporen verdiend bij verschillende bekende Nederlandse bands en acts. Voorop staat het plezier in de muziek, en dat spat er dan ook vanaf tijdens hun optredens. Wanneer spelen ze? Wanneer ze een keer vrij hebben! En dus bij ons op de Septembermarkt!


17.00 – 18.00 uur
DJ Sfeerbeheer

dj-mrsfeerbeheerLekker dansen op het Joke Vermeerplein, tijdens de DJ-sets van maar liefst twee getalenteerde DJ’s!

DJ Mr. Sfeerbeheer geeft het startsein. Voor menig dorpsgenoot is DJ Mr. Sfeerbeheer, aka Guido, geen onbekende.
Guido heeft een enorme passie voor alle soorten muziek en vindt het fantastisch de sfeer aan te voelen op de dansvloer, mensen energie te geven en het alle generaties naar hun zin te maken.

 

 


20.00 – 21.00 uur
DJ Sixma

De avond wordt afgesloten met een knallende set van niemand minder dan DJ Sixma. Jan Sixma is vaak te vinden op besloten party’s, maar draait zijn muziek nu voor iedereen op het plein. Met gevoel voor zijn publiek maakt hij er een fantastisch feest van. Trek je dansschoenen aan en ga lekker los op de beats!


 

Copyright 2018 Eventr. All rights reserved