fbpx

Marktprogramma

10.00 – 15.00 uur
Oldtimershow

Autoliefhebbers mogen de Septembermarkt op zaterdag 2 september zeker niet missen, want tijdens de Oldtimershow zijn de mooiste klassiekers uit Harmelen en omstreken te bewonderen.

Het enthousiaste Oldtimer-team heeft, o.l.v. Peter van Schaik, eigenaren van unieke voertuigen uitgenodigd hun bolides tentoon te stellen. In de Esdoornlaan staan tussen 10:00 en 15:00 uur dan ook een groot aantal prachtig glimmende oldtimers en tractoren opgesteld. Het zal je verbazen hoeveel mooie oldtimers er in Harmelen en omgeving rondrijden!

Deze auto’s zijn met veel liefde gerestaureerd. Ga even terug in de tijd, maak een praatje met de trotse eigenaren, ontdek alles over de specifieke modellen en restauratieprocessen en rijd mee in één van de klassiekers!


10.00 – 17.00 uur
Harto

Ook dit jaar is Harto van de partij. De acteurs van de Harmelense Toneelvereniging verrassen bezoekers van de markt met prachtige kostuums en een knap staaltje acteerwerk.
Dit najaar speelt Harto weer een bijzondere voorstelling in Dezibel.
Benieuwd welk stuk dat gaat worden? Loop dan vooral even bij ze langs op de Septembermarkt.


10.00 – 17.00 uur
Liefdadigheidsbazaar van De Open Poort Harmelen

Op de Septembermarkt is geen vrijmarkt meer en dat zal voor veel bezoekers even wennen zijn. Gelukkig is de vrijmarkt niet helemaal uit het dorp verdwenen. De vrijmarkt is alleen een afzonderlijk evenement geworden en vindt dit jaar plaats op 25 mei 2024 in het centrum van het dorp. Hoewel er geen vrijmarkt is, verwelkomen we met veel enthousiasme de Open Poort Harmelen op de markt. Altijd een vertrouwd gezicht geweest op de vrijmarkt welke nu speciaal en als enige een plek op de markt krijgt om tweedehandsspullen te verkopen. Alle opbrengsten zullen volledig ten goede komen aan de kerk. We hopen je daar te zien!

Locatie: het einde van de markt op de Willem Alexanderlaan


10.00 – 17.00 uur
Crespon

Ontdek wat de Crespon te bieden heeft op de Septembermarkt! De Crespon informeert je graag over hun jaarlijkse activiteiten, zoals de vrijdagavondbar, het legendarische tentfeest en diverse sportevenementen. Waarom zou je geen lid worden? Voor slechts € 15,00 per jaar geniet je van talloze voordelen zoals korting op feesten, zaalvoetbal, strandwandelingen, golfen, discotours en meer. Speciaal voor de jeugd hebben we dit jaar een gaaf springkussen. Ontdek het zelf!

Locatie: Uitweg / BLOEM Harmelen


13.00 uur en 14.30 uur
Cappuccinokoor

cappuccinokoorDeze groep enthousiaste zangliefhebbers is onderdeel van Klooster Woerden. Ze repeteren daar wekelijks, in series van 15 keer.
De liederen hebben verschillende muziekstijlen; kleinkunst, licht klassiek en wereldmuziek. Laatstgenoemd genre is het meest geliefd.
Speciaal voor de Septembermarkt wordt het koor begeleid door de muzikanten Nico van Asdonck (percussie) en Adrian Schackmann (gitaar).
Het koor zingt dan een deel uit Nico’s theaterprogramma over Nederlands-Indië en vult aan met eigen repertoire.

Wees welkom (ook om mee te zingen!)

Locatie: Willem Alexanderlaan 1


14.00 – 17.00 uur
Kidsplein

Nieuw op de Septembermarkt: het Kidsplein!

Op dit speciale plein, grenzend aan het Joke Vermeerplein, organiseert jeugdvereniging Jong Nederland voor jonge bezoekers diverse leuke spelletjes.
Willen jouw kids hun energie kwijt en even lekker spelen? Kom vier op een rij spelen, blikgooien of probeer de andere spelletjes uit!

Het Kidsplein is van 14:00 uur tot 17:00 uur geopend.


 

 

Copyright 2018 Eventr. All rights reserved