Op 5 september 2020 vindt de 43e Septembermarkt Harmelen plaats. Dit gaan we vieren! Met nog meer kramen, entertainment en gezelligheid.

Voor de Warenmarkt geven wij in principe standplaatsen inclusief kramen uit van 4 meter. In uw winkelmandje kunt u het aantal aanpassen. U kunt kiezen tussen een standplaats met kraam of zonder kraam. Wanneer u eigen materiaal (verkoopwagen of tenten) gebruikt horen wij dat graag!

Inschrijving kan uitsluitend via de website, waarbij u direct afrekent via iDeal. Wanneer u ingeschreven en betaald hebt is uw inschrijving definitief.

Standwerkers verzoeken wij per mail te reageren.

Flyeren – Wanneer u wilt flyeren op de Septembermarkt ontvangen wij graag een e-mail met uw verzoek, het bestuur zal dan beoordelen of dit nog mogelijk is. Zonder bevestiging van het bestuur is flyeren op de Septembermarkt niet toegestaan. De kosten voor flyeren zijn € 60,-.

Inschrijvingsvoorwaarden

De door u opgegeven branche en artikelgroep is bindend. Bij wijziging hiervan zonder schriftelijke kennisgeving aan de SSH behoudt deze zich het recht voor een inschrijving ongedaan te maken. Zonder opgave van branche of artikelgroep kunnen wij u niet inschrijven.

De warenmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur, vanaf 17:00 uur mag u gaan opruimen en de plek verlaten. Graag uw plaats weer schoon opleveren.

Het marktkantoor is geopend van 07:00 uur en is gelegen tussen De Kloosterhoeve en het voormalig pand van de Rabobank in het centrum, tegenover de NH-Kerk.

Op last van de politie is het verboden om kramen en standplaatsen naar voren uit te bouwen. Dit om de loopruimte en eventuele doorgang van hulpdiensten niet te belemmeren.

Wanneer u in uw kraam bakt dient u zelf te zorgen voor gecertificeerde brandblussers en gasflessen en voor gecertificeerd aansluitmateriaal.

BELANGRIJK: U dient zelf voor matten voor stroomkabels te zorgen.